Over ons

 Bij OutdoorHaven geloven we in het geweldige wat de natuur te bieden heeft. Onze passie voor avontuur heeft ons geïnspireerd om een plek te creëren waar liefhebbers van de natuur alles kunnen vinden voor het buitenleven.

 

De geschiedenis van OutdoorHaven

 

OutdoorHaven is ontstaan door een enorme liefde voor natuur en het buitenleven. Het begon als een bescheiden idee om mensen met een gedeelde passie samen te brengen. Al snel groeide het uit tot een bloeiende plek van avonturiers en natuurliefhebbers.

Vanaf het begin hebben we ons gericht op het bieden van producten met de hoogste kwaliteit, ondersteund door een uitstekende & persoonlijke klantenservice. Wij geloven dat avonturen beginnen met de juiste uitrusting en ondersteuning.

 

Ons aanbod

 

Bij OutdoorHaven streven we naar het bieden van een gevarieerd en uitgebreid assortiment in outdooruitrusting en accessoires. Onze collectie omvat campingspullen, wandeluitrusting, kleding, verlichting en nog veel meer. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd van hoogwaardige leveranciers die bekend staan om hun vakmanschap en kwaliteit. Bovendien wordt onze collectie ondersteund door een team van outdoorliefhebbers die klaar staan om deskundig advies en ondersteuning te bieden.

 

Onze missie is simpel & duidelijk: Mensen aanmoedigen om de wereld te verkennen & plezier te hebben in het geweldige wat de natuur te bieden heeft.

 

Vragen? Neem contact op met info@outdoorhaven.nl