Levering

Op deze pagina vind je alle informatie over de bestelling en levering van onze producten

Gemiddelde levertijden


De verwerking van de bestelling duurt op dit moment 1-3 dagen. Daarna hebben wij een gemiddelde levertijd van 6-10 werkdagen binnen Nederland & België.

De bestellingen worden verzonden met DHL in Nederland en met B-Post in België.

 

Gratis verzending Gratis verzending op iedere bestelling.


Volg je bestelling


Je kunt jouw bestelling volgen via onze Track en Trace pagina. De Track en Trace altijd en overal online te volgen zodat je precies weet wanneer jij jouw producten thuis kunt verwachten.

Klik hier om je bestelling te volgen >>

 

Pakket niet aannemen of niet ophalen bij een servicepunt

 

Als je niet thuis bent tijdens de bezorging, zal het pakket 1 à 2 keer aangeboden worden afhankelijk van de bezorgdienst. Als de bezorging niet succesvol is, wordt het pakket afgeleverd bij de buren of een afhaal/servicepunt en moet het daar worden opgehaald voordat het teruggestuurd wordt. Het is belangrijk om te weten dat het niet aannemen of ophalen van het pakket geen optie is en dat je hiermee geen terugbetaling kunt krijgen. Het pakket moet worden afgeleverd en retour gestuurd worden volgens ons retourbeleid om je geld terug te krijgen. Als het pakket opnieuw verzonden moet worden omdat het niet succesvol afgeleverd kon worden, zullen wij deze eenmalig op onze kosten opnieuw versturen.

 

Controleer jouw verzendgegevens goed!


Om ervoor te zorgen dat jouw bestelling correct wordt afgehandeld, is het belangrijk dat jouw verzendgegevens volledig en juist zijn. Als er informatie ontbreekt of onjuist is, kan dit leiden tot vertraging van de verzending. Het is de verantwoordelijkheid van de koper om juiste gegevens te verstrekken. Houd er rekening mee dat als een pakket verloren raakt of niet kan worden geleverd als gevolg van onjuiste informatie, de kosten voor de koper zijn en wij geen terugbetaling kunnen bieden.

 

Pakket verloren?

 

Is je pakket verloren gegaan of niet afgeleverd als gevolg van een logistieke reden? Dan sturen wij altijd gratis een nieuwe op.


Vragen over je bestelling?


Heb je vragen over je bestelling? Wij raden aan om eerst te kijken op de
veel gestelde vragen pagina. Staat jouw vraag hier niet tussen?
Klik dan hier om direct contact met ons op te nemen >>